Stratos logo spac.png
 

Stratos Konferanse og Selskapslokaler


 

Lokalet har en kapasitet på 50-210 sittende gjester (maks 350 ved stående buffet), og kan leies med eller uten bespisning, privat eller i firmasammenheng. Stratos er et utleielokale som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter og bedriftsarrangement:

 
 
  • Kick off

  • Bryllup

  • Julebord

  • Kunstutstillinger

  • Sommerfester

  • Motevisninger

  • Konserter/forestillinger

  • Foredrag

 
Icon 3.png

Inntil 450 gjester

Icon1.png

Vi tilbyr mat

Icon 2.png

Vi tilbyr drikke

 
 
 
 

Kapasitet på bygget

Maks 300 sittende gjester
Maks 450 stående gjester

Skreddersydd arrangement med god oppfølging

Dyktige prosjektledere tilbyr skreddersydde løsninger helt etter dine ønsker og preferanser. På byens tak er det kun fantasien som setter grenser! Stratos holder til i de to øverste etasjene i Folketeaterbygningen, og her får du virkelig følelsen av å være alene. Takhøyden i lokalet og de flotte gulv-til-tak vinduene rundt hele bygget gjør dette til et av Oslos mest ettertraktede selskapslokaler. Vinduene slipper inn mye dagslys, og skaper en spesiell stemning ut i de sene nattetimene med Oslos «skyline» som bakteppe.

Et fleksibelt selskapslokale i Oslo sentrum

Med en terrasse på 260 m2 som omkranser lokalet, gir Stratos en helt unik opplevelse av Oslo sentrum. Stratos kalles ofte «byens tak», og har panoramautsikt over hele storbyen. Nyt utsikten over fjorden, Holmenkollen og Operaen i solnedgang med dine kolleger, venner eller familiemedlemmer.

Feire bryllupet med byens beste utsikt

Velger du Stratos som bryllupslokale, får du den perfekte rammen for den store dagen. Det er kort vei til alt av kollektivtrafikk, og gode parkeringsmuligheter i nærheten. Her kan dere markere den viktige dagen i usjenerte omgivelser, med Oslo for deres føtter. Den store takterrassen går rundt hele bygget, og herfra kan man nyte en fantastisk utsikt over hele byen. Vi samarbeider med bryllupsplanleggere, designere, vin- og matleverandører osv. slik at dere skal få den beste løsningen for deres bryllupsfest. Vi kan tilby ferdige bryllupspakker eller skreddersy arrangementet etter deres behov. Det viktigste for oss er at dere sitter igjen med følelsen av at alt stemte perfekt ned til hver minste detalj.

Sommerfest på byens tak

Takterrassen i 12. etasje er et egnet sted å arrangere sommerfest. Her kan gjestene nyte utsikten og et deilig måltid i solnedgangen. Festlokalet har scene og opplegg for DJ/underholdning for å gjøre kvelden komplett. Se komplett teknisk utstyrsliste.

Julebord for bedriften

Nyt en deilig julemiddag i høyden. Oslo viser seg på sitt aller fineste i førjulstiden når det er mørkt ute og masse lys i hus og bygninger. Velger du Stratos til julebordet, får du en magisk kveld med god mat og stemning. Vi kan også bistå med å finne underholdning til kvelden.

Arranger kurs og konferanse på Stratos

Stratos har fine lokaler som passer alle typer møter, kurs og konferanser, firmafester og private fester. Vi har blant annet et utstillingsområde og fine grupperom når forsamlingen skal dele seg opp. Maks kapasitet er opptil 350 personer. Våre lokaler egner seg utmerket til konferanser, temadager og kurs, og vi kan tilby et komplett konferanseoppsett for både halvdags- eller heldagsarrangementer, som går over til middag og fest på kvelden. Selskapslokalene til Stratos er fordelt over to plan, noe som gir en stor fordel ved heldags-arrangementer. Vi kan enkelt og uforstyrret rigge til fra konferanse/fagdel til lunsj/middag i én etasje, mens deltakerne benytter seg av den andre etasjen, eller vår fantastiske takterrasse.


Lokalet har mange fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Heis
Internett
Kjøkken

Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Overnattings muligheter
Parkering mot betaling
Prosjektor
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
TV
Uteområde


Stratos passer utmerket for følgende anledninger

Barneselskap
Bedriftsarrangement
Bryllup
Bursdagsfeiring og bursdagsfest
Dåp
Fest
Firmaarrangement
Firmafest
Jubileum

Julebord
Kick Off
Konferanse
Konferanse og middag
Konfirmasjon
Middag
Minnestund
Møte
Møte og middag