Justisen logo png hvit 2 copy 2.png
 

Bar og utested i nesten 100 år


 

Justisen har gjenåpnet sine dører med et nytt og spennende konsept i Møllergata 15. Her finner du restaurant, bakgård, salonger, cocktailbar, kjøkkenbar og mye mer. I oktober 2015 ble justisen restaurert i tråd med byantikvarens retningslinjer for å bevare det fredede byggets originale identitet og særpreg. 

 
 
 
 

Norske råvarer med en internasjonal vri

Alle de originale og tradisjonsrike elementene er beholdt for å skape en varm og autentisk atmosfære. I restauranten serverer vi klassiske bistroretter, med en original tvist for å gjøre de mer spennende. Vi benytter oss av norske kortreiste råvarer fra lokale leverandører.

En av Oslos eldste bygårder

Velkommen skal du være. Justisen er huset i en av Oslos eldste bygårder Justisen restaurant, bar & bakgård, “Gamle håndverksgård” hører i dag til den eldste gården som har blitt stående igjen i Møllergata, og er et av de eldste byggene i området. Hovedhuset mot gaten samt sidebygningene i bakgården med sine åpne svalganger, stammer fra 1820 årene.

Et bygg med en unik historie

Bygget har en unik historie og har inneholdt alt fra ølbryggeri, brødbakeri, hjulmaker, instrumentmaker, vognmann og en lang rekke med ulike eiere siden. Pussig nok har det bodd privatfolk til leie i den gamle håndtverksgården helt til 1970 årene. Etter dette har det frem til slutten av 2013 vært drevet tradisjonell restaurant og bar her. 3 November gjenåpnet dørene etter å ha vært stengt i 2 år.

 

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om Justisen? Eller vil du booke ditt neste arrangement? Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt så snart som mulig.