Finn riktig konsept for ditt lokale


Når du har gått til anskaffelse av et nytt lokale, har du sikkert mange tanker og ideer i hodet om hva du skal bruke det til. Ønsker du at det skal være et spisested, en bar eller kanskje en kombinasjon av dette? Ta kontakt så hjelper vi deg med å brainstorme og finne frem til et konsept for ditt lokale.

Når dette er på plass, ser vi videre på detaljene, som f.eks.:

  • plantegninger over lokalet og plassering av kjøkken, toalett osv.

  • hvilke møbler og inventar som vil passe til konseptet.

  • hvor lang tid det vil ta å klargjøre lokalet til åpning.

Når det nærmer seg åpning av ditt nye lokale

Parallelt med å klargjøre serveringslokalet til åpning, går vi samtidig i gang med å se på markedsføring, rekruttering og selve åpningen av stedet. 

Promotering av det nye serveringslokalet

Hvordan ønsker du å markedsføre ditt nye lokale? Her går vi inn og ser på hvilken kundegruppe stedet retter seg mot, og bistår med å finne de riktige kanalene for promotering og markedsføring av ditt nye serveringslokale. 

Rekruttering og ansettelser

Vi har lang erfaring med å rekruttere til alle mulige stillinger innen selskaps- og serveringsbransjen (ryddemannskap, hovmestere, bartendere, servitører, driftsjef, restaurantsjef osv). Vi bistår gjerne med utforming av stillingsannonser, og kan delta på intervjuer og i utvelgelsesprosessen dersom det er ønskelig.

Lansering og åpningsdag

Klar til å lansere ditt nye serveringslokale? Selskap og Serveringsgruppen kan bistå med planlegging av åpningsfesten, som f.eks.  bestilling av mat, drikke og giveaways. Kontakt oss, så finner vi en løsning som passer for ditt nye konsept. 

 
Konseptutvikling: Promotering og markedsføring.jpg
Konseptutvikling: Lansering.jpg