Justisen utvider satsingen på restauranten

Justisen utvider satsingen på restauranten

For to og et halvt år siden gjenåpnet Justisen Restaurant, Bar & Bakgård i Møllergatas eldste bygård. Nå skal det satses enda mer på selve restauranten.

Alle SSG sine lokaler er å finne på eventlokaler.no sin event-plattform

Alle SSG sine lokaler er å finne på eventlokaler.no sin event-plattform

Våre steder er noen av lokalene som er anbefalt til variert bruk hos www.eventlokaler.no, en samleside som anbefaler forskjellige typer lokaler til forskjellige typer aktiviteter i Oslo.


På nettsidene til eventlokaler.no er blant annet F6, Nedre Løkka, Justisen, Gamle Museet og Stratos oppført, og det er vi veldig stolte over! Finn et lokale som passer perfekt for ditt arrangement og dine aktiviteter. På eventlokaler.no får du tilgang til en utvalgt samling av unike lokaler som passer til et bredt spekter av ulike aktiviteter og arrangementer.

Selskapslokaler+1-1.jpg

1. Se og oppdag lokaler

Utforsk eventlokaler.no for å finne lokaler som passer perfekt for dine behov. På eventlokaler.no finner du noe for enhver smak fra rustikke til elegante selskapslokaler.

Selskapslokaler+3-1.jpg

2. Send forespørsel

Vi har designet denne tjenesten for å spare deg tid og bryderier når du leter etter lokaler som passer perfekt for nettopp det du leter etter. Gjør letingen enklere ved å bruke eventlokaler.no

Selskapslokaler+2-1.jpg

3. Reserver og bekreft

Send en forespørsel og bekreft din reservasjon for å sikre et vellykket arrangement. Dyktige prosjektledere hjelper deg med å få mest ut av ditt arrangement fra start til slutt.


Les mer om selskapslokaler, konferanselokaler og andre typer eventlokaler på eventlokaler.no

Gamle Museet gir støtte til Fattighuset i Oslo

Gamle Museet gir støtte til Fattighuset i Oslo

Gamlemuseet er stolte og glade over å kunne gi til et såpass bra formal. Fattighuset er en frivilllig organisasjon som har som et mål å hjelpe mennesker i en vannskelig situasjon. Fattighuset  deler ut mat og klær og annen støtte etter evne.

SSG – Selskap og serveringsgruppen lanserer ny nettisde

SSG – Selskap og serveringsgruppen lanserer ny nettisde

SSG – SELSKAP & SERVERINGSGRUPPEN er et holding selskap som eier og drifter ulike lokaler ii hjertet av Oslo. I vår portefølje har vi selskapslokaler, konferanselokaler, barer, restauranter.  Stratos, Justisen, Gamlemuseet, Frognerveien 6 og nylanserte Nedre løkka.