Gamle Museet gir støtte til Fattighuset i Oslo

Gamle Museet & SSG har innledet et veldedig samarbeid med Fattighusetoslo.no

Gamle Museet er stolte og glade over å kunne gi til et såpass bra formal. Fattighuset er en frivilllig organisasjon som har som et mål å hjelpe mennesker i en vannskelig situasjon. Fattighuset  deler ut mat og klær og annen støtte etter evne. De har også som et mål å hjelpe mennesker til å hjelpe seg selv. Siden selskapet er en frivillig organisasjon, med lite kommunal eller statlig støtte, så er Fattighuset avhengige av givere. Fattighuset ble startet i 1994 i etterkant av messen Kampen for tilværelsen/en messe for likeverd. Fattighuset jobber for å bedre tilværelsen til de som ikke har så mye i hverdagen. Fattighuset deler ut mat og klær etter evne, les mer på www.fattighusetoslo.no

Fattighuset på Facebook
https://www.facebook.com/fattighuset/?hc_ref=SEARCH

Les om Gamle Museet i bloggen til Fattighuset
http://fattighusetshverdag.blogspot.no/2017/03/en-veldig-god-fredag.html

Det Gamle Museet ringte oss i forrige uke og spurte om vi kunne ta imot mat de hadde igjen etter et selskap. Det ville vi gjerne! Gamle Museet er et konferanse- og selskapslokale, som holder til i det tidligere Astrup Fearnley Museet. Gamle Museet er egnet til alt av sosiale begivenheter, som for eksempel konferanser, bryllup, julebord, messer, utstillinger, motevisninger, konserter - og andre arrangementer. På disse arrangementene kan det serveres mat, og det er rester etter dette vi har vært så heldige å få. Aage er en av sjåførene våre, som hentet mat to ganger på Gamle Museet på fredag.

Kim S