F6 cocktailbar en av årets gaseller

7.jpg
 

I en travel gate like ved Solli Plass kan man nyte en signaturdrink på F6 – vår cocktailbar og lounge på Frogner. I mediene fokuseres det ofte på nedlegging eller dårlig drift når utelivsbransjen er tema. Beveger man seg utenfor Oslo og omegn, ser vi et sterkere mediefokus på konkurser. 

Da var det gledelig å få brev fra Dagens Næringsliv om at F6 er blant årets gaseller. Daglig leder Jesper Hjelm var med på oppstarten av F6 i 2009. Siden fusjoneringen med Selskap og Serveringsgruppen i 2014 har driften opplevd en fin vekst. 

Vi gjorde et lite intervju med Jesper:

Hva er nøkkelen for suksess? 
- Helt klart en kombinasjon av flere faktorer. Jeg vil påstå at fornuftig bruk av ressurser, ansettelser av dyktige folk og gode interne rutiner er blant faktorene. Det er kostnadskrevende å drifte en bar som kun er åpent på kveldstid og i helger.

Hvorfor tror du denne baren går så bra? 
- Frogner-beboere liker å oppleve nye ting, men de setter samtidig pris på noe etablert som de kan ha et forhold til. F6 har vært her i mange år og har etablert seg som fast cocktailbar for mange. Vi er et sted for afterwork mellom kolleger og venner, i tillegg til selskapslokale for uformelle bursdager, julebord og arrangementer i bedriftsammenheng.  

Hvor går veien videre?
- Vekst innebærer gjerne endringer. Vi kommer ikke til å endre oss nevneverdig i forretningssammenheng, men vi vil satse mer på vår digitale tilstedeværelse. Vi opplever økt antall forespørsel for små eventer på vår «hemmelige» bar. Derfor ønsker vi å bygge videre på å kombinere vanlig bardrift med mindre selskaper i våre lokaler.  

Vi er naturligvis glade for en slik utmerkelse og vil gjerne gratulere Jesper og hans team.

 
Marianne Braadland-Konstali