Rådgivning


 

Vi tilbyr veiledning og bistår med oppstarten. Skal du starte opp et nytt konsept, men er du usikker på hvordan du skal gå frem?

 
 

Selskap og Serveringsgruppen tilbyr konsulenttjenester for deg som skal starte egen bedrift innenfor serveringsbransjen, eller trenger å få på plass de rette leverandører, rutiner og konsepter for å starte en suksessrik bedrift. Vi har bistått alt fra bydelsbarer til store internasjonale selskaper blant annet med rekruttering, leverandører og søknader om skjenke- og serveringsbevilling.

 
 

Bruk vår erfaring innen konferanse, selskap, bar og servering

Det kan være mye å sette seg inn i når man skal starte egen bedrift for første gang. Eller for 10. gang for den saks skyld. Vi har spisskompetanse, og kan hjelpe deg med blant annet:

  • konseptutvikling

  • finne riktige leverandører

  • fremforhandle avtaler

  • finne riktige verktøy og systemer

  • promotering og markedsføring i diverse kanaler

  • utforming av stillingsutlysninger

  • lansering

 
Konseptutvikling.jpg

Konseptutvikling

Jo bedre konseptet for din bedrift er, jo enklere er det å selge det inn og å markedsføre bedriften. Selskap og Serveringsgruppen har profesjonell erfaring med å utvikle nye konsepter fra bunnen av. 

Gjøre avtaler med leverandører.jpg

Leverandøravtaler

Vi hjelper deg med research og undersøkelser for å finne frem til riktige leverandører for din nyoppstartede bedrift – alt fra vareleverandør til utstyrsleverandør til kontoret. I tillegg kan vi bistå i avtaleforhandlinger.

Verktøy og systemer.jpg

Verktøy & systemer

Det finnes mange tilbydere av diverse systemer og verktøy. Vi har mange års erfaring med ulike systemleverandører, og rådgir deg i jakten på de riktige systemene for å gjennomføre din bedrifts tjenester.

 

Ønsker du å vite mer? 
Er det noe du lurer på, er det bare å ta kontakt.