Stratos logo spac.png
 

Konferanse- og selskapslokaler i Oslo sentrum


 

Stratos, også kalt byens tak på folkemunne, ligger på toppen av folketeaterbygningen og er i dag kjent som en av Oslos store funkisperler. Få et lite innblikk i hvordan det ser ut hos oss, og hvilke muligheter man har med våre konferanse– og selskapslokaler. 

 
 
 

Folkets kulturarena

 

Stratosfæren, også kalt byens tak på folkemunne, er i dag kjent som en av Oslos funkisperler og et av byens mest ettertraktede selskapslokaler.  Med sin unike beliggenhet tolv etasjer over det yrende livet midt på Youngstorget passer Stratos utmerket til alt av sosiale begivenheter; som konferanser, kick off, bryllup, julebord, kunstutstillinger, motevisninger, konserter, og andre arrangementer med eller uten bespisning.

 

I 1935 stod folketeaterbygningen klar, som et resultat av en arkitektkonkurranse. Bygget er en del av hovedstadens politiske og kulturelle historie, og ble reist for å realisere ønsket om en kulturarena for det store publikum, i en tid der arbeiderbevegelsen ennå var i kamp mot det borgerlige samfunn. I dag fremstår Folketeaterbygningen som en unik bygning. Dens kulturhistoriske og arkitektoniske verdi spiller fortsatt en viktig rolle for byplanleggingen, og symbolverdien som monument over arbeiderbevegelsens viktige posisjon i det tyvende århundre – ansees på nasjonalt nivå som en viktig del av Oslos by-historie. Stratos, også kalt byens tak på folkemunne, ligger på toppen av folketeaterbygningen og er i dag kjent som en av Oslos store funkisperler og et av byens mest attraktive selskapslokaler.

 

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om Stratos, eller vil du booke ditt neste arrangement? Send oss en forespørsel for en uforpliktende samtale.